ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  1. ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

1.1.    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ : Καθαρισμός των επιφανειών του διαδρόμου με μαλακό πανί,  βρεγμένο σε νερό ή σε απαλό διάλυμα σαπουνιού και καλά στραγγισμένο. Αποφύγετε εντελώς τα χημικά καθαριστικά. Μην ψεκάζετε απ’ ευθείας στην οθόνη του διαδρόμου.

1.2.     ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ: Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε την περιοχή του κινητήρα. Ξεβιδώστε τις βίδες που κρατούν το καπάκι που καλύπτει τον κινητήρα. Βγάλτε το καπάκι και χρησιμοποιώντας την σκούπα καθαρίστε την σκόνη από όλα τα σημεία που καλύπτονται από το καπάκι. Σηκώστε το πίσω μέρος του διαδρόμου και επίσης καθαρίστε τις σκόνες κάτω και γύρω από τον διάδρομο.

1.3.    ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ: Είναι το μοναδικό σημείο του διαδρόμου που πρέπει να καθαρίζεται με ένα διάλυμα που να περιέχει αλκοόλ

ΠΡΟΣΟΧΗ:Όταν στην οθόνη εμφανιστεί η ένδειξη ¨Err9¨, υποδεικνύεται η φθορά στα καρβουνάκια του κινητήρα. Ο διάδρομος θα συνεχίσει την λειτουργία του για 160 Km ακόμα και μετά θα τεθεί αυτόματα εκτός λειτουργίας έως ότου αντικατασταθούν τα καρβουνάκια  (διάδρομοι Pro και Pro+ ).

Μια φορά το χρόνο ο διάδρομος θα πρέπει να ελέγχεται από ειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας.

  1.  ΠΟΔΗΛΑΤΟ:

2.1.    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ : Καθαρισμός των επιφανειών του ποδηλάτου με μαλακό πανί,  βρεγμένο σε νερό ή σε απαλό διάλυμα σαπουνιού και καλά στραγγισμένο. Αποφύγετε εντελώς τα χημικά καθαριστικά. Μην ψεκάζετε απ’ ευθείας στην οθόνη του ποδηλάτου.

Μια φορά το χρόνο το ποδήλατο θα πρέπει να ελέγχεται από ειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας.

 

  1. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΔΥΝΑΜΗΣ:

3.1.    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ: Χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα με ζεστό νερό περιεκτικότητας 10% σε βάρος από σαπούνι καθαρισμού πιάτων και καθαρίστε τις ταπετσαρίες με ένα μαλακό, καλά στραγγισμένο πανί.

3.2.    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥ: Περάστε όλα τα τμήματα του σκελετού με ένα πανί εμποτισμένο σε διάλυμα ζεστού νερού με σαπούνι καθαρισμού αυτοκινήτων. Στεγνώστε καλά.

3.3.    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: Χρησιμοποιήστε γυαλστικό για χρώμια. Επίσης συνιστώνται ουδέτερα καθαριστικά με PH μεταξύ 5,5 και 8,5.

Γενικά, αποφύγετε όλα τα καθαριστικά που περιέχουν οξέα ή χλωρίνες.

3.4.    ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ: Ελέγξτε όλες τις βίδες και παξιμάδια για τυχόν λασκαρίσματα. Ελέγξτε όλους τους ιμάντες και τα συρματόσχοινα για φθορές ή αλλοιώσεις στην εφαρμογή τους. Ελέγξτε όλες τις λαβές για φθορές.